Drop In Vielse i Brøndby Strand Kirke den 4. juni2022

Udgivet af Anna Wellejus Gross, man d. 14. feb 2022, kl. 09:48
Aktuel

Drop ind og bliv gift i Brøndby Strand Kirke

Har I drømt om at blive gift, men bare aldrig fået gjort noget ved det? Eller vil I gerne vies af en præst uden et stort anlagt kirkebryllup med hundredvis af gæster?

I har muligheden for at blive gift ved en Drop In Vielse. Det foregår den 4. juni 2022 kl. 11.30-13.30 i Brøndby Strand Kirke. En Drop In Vielse er en meningsfuld og smuk dag helt nede på jorden, hvor vi fejrer den store kærlighed mellem to mennesker. I kan blive viet indenfor i Brøndby Strand Kirke eller udenfor under åben himmel. Måske er det også noget for jer?

Det er vigtigt, at I både medbringer prøvelsesattest og ID denne dag. Prøvelsesattesten kan du finde på Borger.dk.

Læs mere om Drop In Vielse her

www.vestegnensfolkekirker.dk