Hyggeeftermiddag

Torsdag d. 27. oktober 2022, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Brøndbyvester Kirke, Præstegårdsvej 4, 2605 Brøndby

40 år i kjolen – en lang og spændende rejse som præst.

Det hele begyndte på Frederiksberg, her blev et frø sået og efter studentereksamen blev lægestudiet skiftet ud med teologien. Efter embedseksamen var første stop på rejsen Høje Tåstrup kirke. Rejsen fortsætter og tog mig langt mod nord til Thule Air Base, Pituffik, Grønland. En speciel oplevelse med kulde og midnatssol, polarmørke og slædetur. Nu skulle der opleves noget nyt, så rejsen fortsæt og jeg endte i Ansgar kirke i Edmonton, Alberta, Canada. Det blev til mange spændende og udfordrende år og gode historier om den danske emigrantmenighed i Edmonton på 108A ave.  En dag vendte jeg så næsen hjem og rejste til Helsingør, som korshærspræst og sognepræst i Sct. Mariæ kirke. Pastor emeritus Jørgen Ingberg Henriksen.