Kirke og aftensmad v. Victor Sejersdal

Brøndbyvester Kirke
0 kr.

Kære menighed.

Endelig åbner vi igen for Kirke-og-aftensmad, og efterårets første afholdes allerede den 24. august kl. 17.30 i kirken.

Her vil vi først holde en gudstjeneste i børnehøjde, hvor kirkens juniorkor også vil synge for os, og siden vi nu skal indtage endnu et måltid sammen efterfølgende, vil vores præst, Victor, forklare de små, hvad det er der sker ved nadveren, og alle – både store og små – opfordres til at gå til alters.

Efter gudstjenesten går vi over i Sognets Hus, hvor vi vil spise spaghetti sammen til aftensmad.

Hele arrangementet er gratis, men tilmelding kræves og sendes til vores kordegn, Anna på mail: anwg@km.dk

Vel mødt!