Hyggeeftermiddag: Lisbeth Engkjær holder foredrag om kirken i Etiopien.

Dato Torsdag d. 30. januar 2020, Kl. 14:30 til kl. 16:30

Etiopien, Dronningen af Sabas land, har været kristent siden år 330. Hør om Dronningen af Saba, der får en udsøgt gave af kong Salomon, og hør om hvordan landet blev jødisk.

Hvis Pagtens Ark findes i Etiopien, hvordan kom den dertil, og hvilken betydning har den for Den etiopisk ortodokse Kirke?

Hør om klippekirkerne, sagn og symbolik i kirkemalerierne og få en forklaring på, hvorfor Etiopien har sit eget Bethlehem, Jerusalem og Jordanflod.

Min interesse for landet opstod da min faster og onkel rejste til Addis Abeba i 1957 for at undervise skolebørn. For få år siden så jeg i en udsendelse klippekirkerne i Lalibella og sagde til min mand: " Tænk om man kunne få det at se !". Så da lejlighed bød sig, tog vi afsted.