Forårskoncert med Roskilde Gospel Singers i Brøndbyvester Kirke

MAR

Dato Torsdag d. 19. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Roskilde Gospel Singers blev dannet august 1997 i Jakobskirken, i Roskilde Søndre Sogn, hvor vi har etableret os som en selvstændig forening. Vi holder til i Jakobskirken i Roskilde, hvor vi øver vores repertoire og hygger os hver torsdag aften. Vi er omkring 70 sangere fra 18 år og opefter. Vi deltager i mange forskellige arrangementer såsom kirkekoncerter, gudstjenester, velgørenhedsarrangementer, foreningsarrangementer, bryllupper samt vores egne koncerter.

Koret dirigeres af Randi Bech Højgaard, mens Emil Christensen er fast pianist for koret. De to står for den musikalske side i samarbejde med korets sangere, og repertoiret er meget varieret og under stadig fornyelse.

De fleste gospelgenrer er repræsenteret i korets repertoire, lige fra afrikanske arbejdersange, amerikansk traditionel gospel, over rolig "jazzet" gospel til den mere moderne gospel. Nogle numre bliver sunget á capella, andre med solister med koret og piano eller orkester som baggrund.