Hyggeeftermiddag. Foredrag af Kgl. Balletdanser Henriette Brøndsholm.

Dato
Torsdag d. 29. oktober 2020, Kl. 14:30 til kl. 16:00

Foredrag af Kgl. Balletdanser Henriette Brøndsholm.

Oplev et inspirerende og levende foredrag hvor Kgl. Balletdanser Henriette Brøndsholm fortæller om sin karriere og sit liv fra balletbarn til voksen danser på Det Kgl. Teater.

I foredraget fortæller Henriette om sine personlige oplevelser på Nationalscenen, fra optagelsesprøven og de mange spændende år frem til sin 40-års fødselsdag, hvor hun dansede af i tre af koreografen George Balanchines store balletter på Operaens Store Scene i København.

Henriette har arbejdet tæt sammen med en række af de største koreografer og kunstnere både i ind- og udland, i dagligdagen herhjemme såvel som turnéerne rundt om i verden på de store internationale scener. Henriette berører samarbejdet med Hendes Majestæt Dronningen, og æren og oplevelsen af at blive inviteret til Hofbal på Christiansborg Slot.

Foredraget er hendes helt personlige beretning om sit liv i dansens verden på Det Kgl. Teater. Det ledsages af billeder, og der er mulighed for at komme tæt på nogle kostumer og et af dansernes vigtigste værktøjer: Tåspidsskoene.