Den engelske renaissancesang - klassisk koncert i kirken

Torsdag d. 17. februar 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Brøndbyvester Kirke
Gratis

Her fremføres med sang og lut sublime toner fra en gylden æra i engelsk musikhistorie. Fra sprudlende kærlighedssange og vittige viser til toner af den dybeste sorg og melankoli. Koncerten er centreret omkring den berømt engelske komponist John Dowland der virkede ved hoffer rundt omkring i Europa og tjente hele 8 år hos Christian IV i København."

Fredrik Bock er lutenist og guitarist og kommer oprindeligt fra Falkenberg på den svenske vestkyst. I dag er han bosat i den pulserende Øresundsregion. Han er uddannet i Danmark og Tyskland og spiller både renaissancelut, ærkelut, teorbe, barokguitar og nærer også en særlig passion for et sydamerikansk folkemusikinstrument der hedder charango.  De sidste 15 år har han turneret over store dele af verdenen og har arbejdet med blandt andre Concerto Copenhagen og det norske ensemble Barokksolistene.

Maria Redke er sanger og middelaldermusiker uddannet på Musikvidenskabeligt institut ved Københavns Universitet, samt privatuddannet hos blandt andre Bente Vist og Marianne G. Nielsen. Hun har de seneste 20 år beskæftiget sig med tidlig musik i mange forskellige sammenhænge og har arbejdet særligt med den engelske middelalder- og renaissancesang.