Minikonfirmander 2019

Vil du være”Minikonfirmand 2019”

Går du i 2. klasse? Så har du mulighed for at blive minikonfirmand ved Brøndbyvester Kirke i foråret 2019.

I løbet af foråret 2019 skal vi mødes tre eftermiddage, hvor I skal høre lidt om kirken og det, vi tror på.  Vi skal også synge og lege, og I får saftevand og boller.

Vi skal derudover mødes en lørdag eftermiddag den 30 marts og indøve et optrin og nogle sange, som vi opfører ved en gudstjeneste, hvor forældrene inviteres med.

Går du på Brøndbyvester skole, bliver du hentet af os i skolegården ud mod Krogagervej kl.14.00 de tre eftermiddage, hvor vi skal være i Sognets Hus, og din mor eller far skal så hente dig der kl. 17.00. Dine forældre skal give besked til SFO’en de dage, hvor du skal til minikonfirmand. Datoerne er:

Tirsdag den 15. januar 2019 kl. 14-17
Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 14-17
Torsdag den 5. marts 2019 kl. 14-17 - rollespil, medbring tøj til vejret
Lørdag den 30.marts 2019 kl. 14.00 – ca. 19.00

Rollespil i Brøndbyvester Kirke for mini-konfirmander 5. marts fra 14.00-17.00

Hvad er ondskab?

Onde monstre har belejret Brøndbyvester Kirke, og en gruppe helte er kristendommens eneste håb.

Nogle helteinstruktører fra Rollespilsakademiet lærer minikonfirmanderne op i heltefaget og fortæller dem om den fare, de er oppe imod.

Ondskab findes i mange former, og hver inkarnation af det onde skal bekæmpes på sin helt egen måde, så de unge helte får brug for alle de råd, de kan få. Når minikonfirmanderne har en bedre forståelse af deres modstandere og har øvet de evner, de helt sikkert får brug for i kampen mod det onde, skal monstrene bekæmpes og kirken befries.

”Hvad er ondskab?”-rollespillet er et humoristisk rollespil, der også indeholder en snert af alvor – nemlig et par monstre!

Lørdag den 30. marts:

Forældrene inviteres til afslutningen lørdag den 30. marts fra kl. 17, hvor minikonfirman-derne medvirker ved en gudstjeneste i kirken og efterfølgende fælles aftensmad. Her „kåres“ børnene til ’Minikonfirmand år 2019".

Søren Broch Kjeldgaard

Sigurd Victor Stubbergaard

Lisbeth Christensen

43 46 08 06

43 46 08 03

43 46 08 09

Se også vores hjemmeside www.brondbyvesterkirke.dk og tilmeld jer nyhedsbrevet for Minikonfirmander 2019, da vi sender informationer via nyhedsbrev.